ЗУСТРІЧ
НОВОГО 2014 РОКУ
в
смт.Диканька кафе «Курінь»
31.12.13г -
01.01.14г

Зустріч Нового Року
дає можливість подарувати самому собі і
всім своїм близьким казку.
Новорічну Ніч зустрінемо так, щоб її
позитивного заряду і емоцій вистачило на всі 365 днів майбутнього року - року
Коня.
Зустріти Новий рік в затишному та святково прибраному кафе
«Курінь» в
Диканьці - це чудова
можливість відволіктися від буденної
метушні і отримати купу задоволення від відпочинку в колі
дружньої веселої компанії. Тут Вас радо
зустріне господиня кафе та ведучий вечора. Святкові столи будуть ломотися від українських страв.В новорічну
ніч побувають Дід Мороз зі Снігурочкою
зі своїми вітаннями, а запальний ведучий проведе різні конкурси, ігри
... Під живу музику танцюємо досхочу!!!
31.12.13
21:00
– виїзд з м.Полтави ( збір по
всіх автобусних та тролейбусних зупинках міста)
22:00 - прибуття смт.Диканька. Кафе «Курінь»
Святкування Нового року.
З Новим 2014 роком !
01.01.14
5.00 - виїзд з смт.Диканьки.
6.00 - прибуття м.Полтава. (розвезення
по всіх автобусних та тролейбусних зупинках міста)
Новогоднее меню
(столик на 5 чел):
1. Нарезка:
- нарезка мясная (домашняя колбаса, кровянка, сало)
- нарезка овощная (помидор, огурец, сладкий перец)
- нарезка фруктовая (апельсин, лимон, банан)
2. Салаты:
- "Грибная поляна" (картофель, ветчина, яйцо, сыр,
грибы, огурец)
- "Оливье"
- "Куринь" (телятина, сыр, кукуруза, ветчина,
сладкий перец, помидор, огурец)
- "Нежность" (пекинская капуста, крабовые палочки,
кукуруза, лук)
3. Соления:
- квашеная капуста, огурцы, помидоры
4. Закуски:
- крученики мясные
- рыба жареная
- селедка
- оливки, маслины
5. Горячие блюда:
- картофель тушеный
- котлета по-киевски
- печень жареная
- затирка
- голубцы
6. Десерт:
- пирожное
7. Напитки:
- водка - 1 бут.
- вино - 1 бут.
- шампанское - 1 бут.
- вода - 1 бут. __________________________________
Вечер в канун РОЖДЕСТВА
6 января 2014г. (c 18
до 24 часов)
в ресторане «Диканька»
(Колядки,Гоголевские
герои, ведущая программы и «живая» музыка)
Цена 300 грн.
с чел. Меню
Рождественского ужина
(столик
на 6 человек):
1
бутылка водки Вода Сок
1.
Нарезка
домашняя (буженина, колбаса домашняя, почеревина, кровянка) 400гр.
2.
Домашние
соления
1 тарелка
3.
Нарезка
мясная (ассорти колбаса+сыр)
400гр.
4.
Селедка
или скумбрия соленая
1
тарелка
5.
Нарезка
фруктов
1 тарелка
6.
Тарелка
рулетов (сырный с куриным филе, с печенью) 1 тарелка
7.
Салат
пикантный.
250гр.
8.
Салат «Греческий»
300гр.
9.
Салат
с черносливом
400гр.
10. Винегрет
400 гр
11. Рыба жареная или
в томате
6 порций.
12. Галушки
полтавские или вареники 6 порций.
13. Крученики
по-диканськи 6 порций 14. Картошка 6 порций
2
стол.
1.
Затирка
6 порций.
2.
Биточки
по-казацки
6 порций.
3.
Голубцы 6 порций.
3 стол.
1.
Блинчики
6 порций.
2.
Узвар
6 порций.
|